Poštovani građani Grada Cazina,

za potrebe Vašeg detaljnog informisanja, u nadi da će doći do jednostavnijeg komuniciranja i kontaktiranja s vama, izradili smo i, 29.11.2017.godine, stavili u funkciju web-site Vašeg i našeg Centra za socijalni rad.

U izborniku "Dokumentacija za" možete naći kompletne upute i spisak dokumentacije koja vam je potrebna za ostvarivanje nekog Vašeg prava.

Na ovim internet stranicama moći ćete naći i koristiti većinu informacija o našem radu, o propisima na osnovu kojih radimo, a i sve potrebne Obrasce i Zahtjeve koje trebate radi ostvarivanja vaših prava.

Zahtjeve može preuzeti direktno sa naše web stranice, popuniti olovkom ili na računaru, i predati na protokol Centra kako bi se što prije uzeli u razmatranje. Korištenjem podataka, uputa i obrazaca sa ove web stranice ne morate gubiti dragocjeno vrijeme dolaskom u Centar.

Za sve dodatne informacije i upute možete koristiti i kontakte sa našim zaposlenicima, odnosno Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zatražiti dodatna pojašnjenja.

Za sada nam pišite na E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a uskoro ćemo objaviti i ostale kontakte.

Također, vrlo brzo ćemo objaviti i najčešće postavljena pitanja i naše odgovore na ta pitanja, pa prije nego nam se obratite za razna pitanja, molimo da pogledate u izborniku "Često postavljena pitanja", jer možda upravo tamo nađete odgovor na vaše pitanje.

S poštovanjem,

Direktorica Centra

Mr.scr.Amela Toromanović

DJELATNOST

PREUZMI ZAHTJEV

ZAŠTITA DJECE

ZAŠTITA ODRASLIH

ZAŠTITA PORODICE

ZAŠTITA LICA S DUŠEVNIM SMETNJAMA

CIVILNE ŽRTVE RATA

ZAŠTITA PORODILJA

ZDRAVSTVENA ZAŠTITA

MATERIJALNE POMOĆI