Na osnovu, odredaba Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, Uredbe o primjeni odgojnih preporuka prema maloljetnicima, Pravilnika o utvrđivanju općih kriterija za izbor odgovarajućih poduzeća, ustanova ili organizacija u javnom i društvenom sektoru u kojima će se provoditi odgojna preporuka izrečena maloljetniku JU Centar za socijalni rad Cazin ponavlja Javni poziv za izbor odgovarajućih preduzeća, ustanova ili organizacija u javnom i društvenom sektoru u kojima će se provoditi Odgojna preporuka izrečena maloljetniku.

Na ovaj poziv za prijavu imaju pravo prijaviti se preduzeća, ustanove, organizacije i udruženja koja ispunjavaju uslove navedene u ovom Javnom pozivu.

Integralni tekst ovog Javnog poziva, u .pdf formatu, možete preuzeti OVDJE.

Poziv je otvoren sedam (7) dana od današnje objave na ovom web portalu, a vaše prijave možete slati putem elektronske pošte na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Centra,  JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD CAZIN, Ul.505.viteške 38/a, 77220 Cazin.

ZAŠTITA DJECE

ZDRAVSTVENA ZAŠTITA

ZAŠTITA PORODICE

CIVILNE ŽRTVE RATA

ZAŠTITA ODRASLIH

ZAŠTITA LICA S DUŠEVNIM SMETNJAMA

ZAŠTITA PORODILJA

MATERIJALNE POMOĆI